Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
зависи какво го е правила мацката,
бито и еб...но не си признава нали знаетеAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеИ квооооооо.......?Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениедай подробности кво стана после,след като я пожелаПървоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеА изтряска ли я?Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСъфорумници - днес съгреших - пожелах жената на ближния си.....
за да му партнира на ... белот или на сантасе
да кажемLast edited by Mapтo; d.m.y г., 21:33.Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
мда или на табла, ама на тъмно,пак със зарчета и всичко останало както си му е реда
голямо джуркане на зарчетата ше е падалоAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениемда или на табла, ама на тъмно,пак със зарчета и всичко останало както си му е реда
голямо джуркане на зарчетата ше е падалоПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение..тук ми намирисва на самозадоволяванеsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
аз друго имах предвид ,че мацката може да е объркала томболата за да хване голямата наградаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеОпределено колегата ФЕРАРИСТ не е чикибоец!!! По скоро май е свършил работата....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Иначе по темата: днес запалих колата студена и направо я подкарах... а винаги изчаквам да разтика флуидите...[/QUOTE]
Туи е се едно сабаилам някои да те събуди и докат си отвори6 о4ите да ти бие два 6амара.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Имам СЕ W550, но е вече на почти 3 години и често му се бъгва софтуера. Та бъгна се един ден и реших в нас да го оправя. Ъпдейтнах го с най-новия софтуер, телефона литна, стана перфектен... Обаче нещо ровичках по една друга смотана програма докато беше вързан тела и пак софтуера му блокира. (самия блокаж е в това, че като пуснеш телефона и седи бял екрана) . Та опитах пак да го ъпдейтна (с цел да се оправи), но самата програма (sony ericsson update service) казва, че на телефона има най-новия софтуер и няма наличен ъпдейт. Е хубаво ама телефона така и не работи. Почнах да свалям разни firmware-и (софтуер за телефон), качвах най-различни, но всички бяха кодирани, демек не работи с нашите карти. (ъпдейт сървиса все още не работи) И сега си имам кодиран телефон с неизвестен софтуери трябва да давам пак пари за него :@
Ако някой знае от къде да дръпна български firmware за w550 ще съм му много благодарен ако даде линкче.
А иначе имам и C902 и по неговия софтуер ровичках. Смених си softkey копчетата бързите бутони за меню , медия и други. Направих го с цел да махна live! бутона, защото телефона ми е на водафон, а те много ебават менютата. Та него съм си го направил много яко а и самия телефон е перфектен, препоръчвам го на феновете на Сони Ериксон!Алфа Ромео 156 1.8 TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеабе "пожелах" не е като "нарадвах се" на жената на ближния..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ти пак добре,само си си помечтал,аз пък санувах наскоро на един авер жената,мали какви неща правихме...Пък ми е много добър приятел и за едната п*ка не си заслужава.Но пък съня си заслужаваше,добре че такива неща ги сънувам сутрин малко преди да стана и .... жената го отнесе.
да и искам ли прошкаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, не е я.......е па помечтах си малко и така......164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
Comment